Producenci
Produkt dnia
Pomidory suszone  1l
Pomidory suszone 1l

47,00 zł

szt.
Chałwa waniliowa z migdałami 500g
Chałwa waniliowa z migdałami 500g

33,00 zł

szt.
Dżem z fig bez dodatku cukru !
Dżem z fig bez dodatku cukru !

31,00 zł

szt.
Krem z migdałami 190g
Krem z migdałami 190g

33,00 zł

szt.
Krem z pistacjami
Krem z pistacjami

33,00 zł

szt.
Oliwa extra virgin Kallisto  PDO 0,5l
Oliwa extra virgin Kallisto PDO 0,5l

59,00 zł

szt.
Ser Feta Vassilitsa 200g
Ser Feta Vassilitsa 200g

25,80 zł

szt.
Ser Halloumi
Ser Halloumi

22,80 zł

szt.
Dżem z jabłek bez dodatku cukru !
Dżem z jabłek bez dodatku cukru !

28,00 zł

szt.
Dżem z truskawek bez dodatku cukru !
Dżem z truskawek bez dodatku cukru !

28,00 zł

szt.
Kapary drobne 5200 g
Kapary drobne 5200 g

148,00 zł

szt.
Tuńczyk w oleju 1705g
Tuńczyk w oleju 1705g

96,00 zł

szt.

Naturalny olejek z pestek opuncji figowej 20ml

Dostępność: duża ilość
Wysyłka w: 48 godzin
Cena: 158,00 zł 158.00
ilość szt.

towar niedostępny

Ocena: 5
Producent: Tsagkadopoulos Athanasios
Kod produktu: 080B-212F3

Opis

Naturalny olejek z pestek opuncji figowej 20ml

 

Olej z pestek opuncji figowej to znany od wieków ELIKSIR MŁODOŚCI.

Olejek z pestek opuncji jest tłoczony na zimno i w 100% naturalny, wytwarzany z nasion opuncji figowej najwyższej jakości. 

Aby olejek z opuncji był maksymalnie skuteczny, musi być wyprodukowany z pestek ( nie z miąższu)

Jest naturalnie bogaty w antyoksydanty, witaminy i minerały, w tym w wysoko skoncentrowaną witaminę E, która pięknie nawilża nawet najbardziej delikatną skórę, stymuluje produkcję kolagenu i regenerację komórek, a w efekcie działa liftingująco jednocześnie opóźniając procesy starzenia.

Olej z opuncji figowej to najdroższy olej na świecie, ale jednocześnie najskuteczniejszy olejek do profilaktyki przeciwstarzeniowej.

Pozostawia cerę gładką, wyraźnie lepiej napiętą z każdą kroplą. Stosowany na okolicę oka rozjaśnia cienie i zmniejsza poranną opuchliznę.

Regeneruje i nawilża skórę, zwęża pory, zapobiega powstawaniu zmarszczek i zmniejsza widoczność trądziku. (Nie zatyka porów!)

Jest idealny do aromaterapii, inhalacji, nadaje się również do kąpieli, sauny i masażu, a także jako dodatek do kosmetyków. Możemy używać go samodzielnie lub łączyć z innymi olejkami.

Olejek ma również zastosowanie w żywności.

Kraj pochodzenia Grecja/Volos

Pojemność 20 ml

Termin przydatności: 02/2025

Opinie o produkcie (0)

do góry

Uwaga

Dalsze przeglądanie sklepu jest tylko dla osób dorosłych oraz nie będących pod wpływem alkoholu.

Sklep jest w trybie podglądu
Pokaż pełną wersję strony
Sklep internetowy Shoper.pl